Over mij

Mijn naam is Maureen en ik woon in een mooie stad in het hart van Nederland.

In dit blog deel ik stukjes uit mijn dagelijks leven met je. Vooral de stukjes die met TheStarryMe creaties te maken hebben.

Er zijn altijd twee constante factoren aanwezig geweest in mijn creatieve leven: schrijven en fotografie. Toen ik een aantal jaren geleden Photoshop leerde kennen, ging er een werdeld voor me open. Het gaf me de laatste sleutel in handen om eindelijk de creaties te maken die ik al voor ogen had.
Nu heb ik nog meer dan ooit altijd mijn fototoestel in de aanslag. Er komt van alles in mijn digitale schatkamer terecht, vooral de natuur is een onuitputtelijke, welkome bron, vol inspiratie en wonderschone beelden.

Ik heb een Etsy winkel, waar je mijn creaties kunt kopen. Het zijn afdrukken op canvas in verschillende maten. Woon je in Nederland of Belgie, dan kun je me ook rechtstreeks benaderen wanneer je er een ziet die je mooi vindt. Dan heb je geen Etsy account nodig. Stuur me een berichtje op thestarryme [at] hotmail [punt] com. Klik op de pagina 'Webshop' bovenaan voor meer informatie.

Vind je het mooi wat ik maak? Kijk dan ook eens op mijn Flickr pagina. Daar staat nog veel meer. En mocht je iets zien dat je zo mooi vindt, dat je het zelf wilt hebben, laat het me weten! http://www.flickr.com/photos/thestarryme/.